Prof. Neculai SEGHEDIN – Creativitatea tehnică și societatea modernă

Complexul Muzeal Național „Moldova” IașiMuzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” și Asociația „Aliance of Educators for Science, Tehnology, Engineering, Mathematics and Informatics” ESTEEM România, continuă seria prelegerilor reunite sub titlul „Seratele Procopiu de la Palat” cu

 „Creativitatea tehnică și societatea modernă”

Serata de la Palat din luna iunie, ultima înainte de vacanța de vară 2017, se va desfășura joi 15 iunie, cu începere de la ora 18, în Sala Procopiu și are gazdă pe profesorul universitar Neculai SEGHEDIN, prorector al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Vi se propune o incursiune fascinantă în istoria marilor descoperiri științifice și inovații tehnice care au marcat istoria omenirii și a rolului acestora în depășirea perioadelor de criză sistemică și instaurarea prosperității economice. Creativitatea tehnică și cea artistică vor fi subiecte de analogii, diferențieri și generalizări. Nașterea și evoluția Inventicii ca știință, contribuțiile școlii ieșene și a personalităților care au marcat istoria domeniului vor fi ingredientele unei seri mult așteptate de elevi, profesori și publicul interesat de dezvoltarea creativității ca necesitate a unei societăți prospere bazate pe cunoaștere.

Rezervările se fac la adresa: esteemro@gmail.com.

Vă așteptăm!